3fnky kids este un brand de hăinuțe cool și confortabile pentru copii, cu o identitate puternică, combinații fascinante de culori și croieli îndrăznețe.

Hainele ar trebui să fie DISTRACTIVE și mai puțin complicate. Sunt cele care ar trebui să ne ofere VESELIE. 
Din dorința de a oferi aceste stări, echipa 3fnky kids crează hăinuțe pentru copii, care nu sunt doar confortabile, ci și foarte cool. Croiala este una îndrăzneață, iar modelele sunt variate, păstrând însă amprenta și identitatea brandului 3fnky kids.
Extrem de moi la atingere, majoritatea hăinuțelor 3fnky kid sunt confecționate din 100% bumbac și bumbac organic.

Compania este înființată în anul 2013, fiind rezultatul experienței personale a celor două mămici care se ocupa de la alegerea materialului până la creație. Fiecare produs este gândit ca și pentru propriul copil. Măsurile variază între 2 și 14 ani.

Datorita faptului că majoritatea articolelor sunt unisex, ele pot fi refolosite, iar frățiorii și surioarele pot împărți același dulăpior de hăinuțe. Toate articolele sunt produse în România și sunt create cu multă dragoste.

Compania noastră, face și distribuția propriului brand. Pentru oferta de distribuție, vă rugăm să ne scrieți pe adresa office@funkykids.ro